Handletteren op een Etagère

WORKSHOP HANDLETTEREN OP ETAGERE (al vanaf 2 personen te boeken)

Wil jij je tafel opleuken met een gave eye cather? Tijdens een verjaardag de hapjes op een hele originele manier serveren? Of een etagere opmaken in de stijl van het seizoen? Dan is de workshop handletteren op een etagere helemaal iets voor jou!

Je krijgt bij deze workshop een blanke etagère van 3 lagen, die je geheel naar eigen smaak en kleur kunt beschilderen met porseleinverf en stiften! Maar je kunt de serviesdelen ook gaan pimpen met decoupage, waarbij je met verschillende soorten papier ook een super gaaf en origineel eindresultaat krijgt. En een combinatie van deze twee, porseleinverf met gebruik van decoupage, is ook mogelijk, dus... Gewoon super leuk!

Kijk in onze galerij voor foto's. Op onze Facebookpagina (betreft een openbare pagina en je hoeft hier geen lid van te zijn) tref je nog veel meer leuke voorbeelden! Klik hier voor facebook:https://www.facebook.com/pages/Kitsch-en-Koekjes/403623363059117  

De kosten voor deze workshop zijn 32,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: onbeperkt koffie, thee, fris, sapje, zoetigheid bij ontvangst en wat lekkers om tussendoor van te knabbelen voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Natuurlijk mag je zelf ook een voorwerp meenemen en de kosten van de workshop worden dan 27,50 euro.

Wil je deze workshop 'opleuken' met wat eten erbij, dan hebben we de volgende mogelijkheden voor je:
- lunch (van een eenvoudige lunch van 4,00 euro p.p. tot een uitgebreide boerenlunch van 8,50 euro p.p.)
- uitgebreide afternoon high tea 17,50 euro p.p.
- healthy high tea (een high tea met heerlijke zoete en hartige hapjes, zonder toegevoegde suikers en zuivel en wanneer mogelijk glutenvrij) 17,50 euro p.p.
- borrelplank met stokbrood en 3 sausjes, kaas & worst, komkommer en gehaktballetjes 3,50 euro p.p. 
- bittergarnituur met 2 sausjes (10 stuks) 3,50 euro

--> Wil je meer informatie hierover? Vul dan snel ons contactformulier in, of neem telefonisch contact met ons op via 06-42138168

hobbypakket etagere schilderen