Piemeltaart decoreren (ludieke workshop)

WORKSHOP PIEMELTAART DECOREREN (al vanaf 2 personen te boeken)

Bij deze grappige workshop ga je een biscuittaart in de vorm van een piemel, snijden, vullen en zelf bekleden met (zelf gekleurde) fondant, waarna je 'm kan decoreren met o.a. uitstekers en molds. Verder bieden we ook de mogelijkheid om figuurtjes te boetseren en/ of een plaatje van fondant te puzzelen.


Tijdens de workshop wordt er informatie gegeven over het bakken van de taartbodem en hoe de vulling gemaakt wordt. Verder wordt er uitleg gegeven over hoe je het beste kunt werken met de professionele materialen en gereedschappen. Aan het einde van de workshop neem je een lekkere en prachtige piemeltaart mee naar huis om mee te pronken. De taart kun je invriezen en zo nog zeker 3 maanden bewaren in de diepvries.

De workshop is inclusief een biscuit in piemelvorm, bekleed en versierd met fondant en een mooi dienblad om je taart te kunnen vervoeren. Het gebruik van alle materialen en gereedschappen zit ook bij de prijs inbegrepen.

Kosten 32,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' zoals hierboven beschreven en verder: onbeperkt koffie, thee, fris/ sapje, zoet en hartig lekkers voor op tafel en al (en veel keus in) het materiaalgebruik.


En wil je bovenstaande combineren met een high tea of lunch, dan is dat ook mogelijk bij ons. Je kunt dit dan aangeven bij je reservering.

piemeltaartpiemeltaart2

piemeltaart3piemeltaart1