01. Kerstworkshops 2017

kerst adventstuk

kerst etagere

kerst krans

kerst letters

kerst steiger

kerst advent

kerst kleuren

kerst taartkerst stertekst kerst Leuk dat je een kijkje komt nemen bij onze kerstworkshops!

 Dit jaar hebben we gekozen voor een mix van creatieve kerstworkshops en 'groene' workshops, zodat we een aanbod hebben voor elk wat wils.

Hierboven heb je vast al onze thema's en de 'spelregels' al bekeken en hopelijk ben je al helemaal enthousiast geworden. Wil je nog meer zien, dan verwijzen we je naar onze Facebookpagina. Hier zijn nog meer foto's te zien en tevens kun je deelnemen aan een leuke winactie.

Misschien leuk om te weten is, dat we dit jaar vanaf 28 november aanstaande dagelijks geopend zijn. Je kunt vanaf deze datum vanaf 2 personen op elke dag van de week, overdag en in de avond, bij ons terecht voor een leuke (kerst)workshop! Uniek is, dat je ook nog binnen een groep voor verschillende thema's/ workshops mag kiezen!De duur van de workshops zijn 2,5 uur en al onze workshops zijn 'all in' en dit houdt in: onbeperkt koffie, thee en fris/ sap met zoet en hartig lekkers erbij. En speciaal voor de kerst serveren we overdag een appeltaartje en warme chocolademelk met slagroom erbij en in de avond hebben we heerlijke gluhwein met hartige hapjes. Gezelligheid dus!

Mocht je verdere interesse hebben, e.e.a. willen boeken of nog vragen hebben, dan horen we dat natuurlijk graag. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-42138168