Theepot (van porselein) beschilderen/ pimpen

WORKSHOP THEEPOT SCHILDEREN (al vanaf 2 personen te boeken)

Een echte theeleut, maar geen leuke theepot te vinden die bij jou past? Of juist al een hele verzameling theepotten, maar ontbreekt net die ene echte superoriginele theepot in je collectie? Kom dan bij ons je eigen theepot beschilderen of pimpen.

Je krijgt bij deze workshop een blank theepot van porselein, die je geheel naar eigen smaak en kleur gaat beschilderen met porseleinverf! Maar je kunt de theepot ook (deels) gaan pimpen met decoupage, waarbij je met verschillende soorten papier/ servetten, roosjes en lintjes, ook een super gaaf en origineel eindresultaat krijgt. Alles is mogelijk en het eindresultaat is... Tja, gewoon echt  super leuk dus!

Kijk in onze galerij voor foto's. En op onze Facebookpagina of Hyvespagina (betreft een openbare pagina en je hoeft hier geen lid van te zijn) tref je nog veel meer leuke voorbeelden! Klik hier voor facebook:https://www.facebook.com/pages/Kitsch-en-Koekjes/403623363059117 

De kosten voor deze workshop zijn 32,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: Koffie, thee, fris, sapje, zoete (zoenen, snoepjes, spekjes) en hartig (chips en nootjes) lekkers voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Natuurlijk mag je zelf ook een theepot meenemen en de kosten van de workshop worden dan 27,50 euro 'all in'.

Wil je deze workshop 'opleuken' met wat eten erbij, dan hebben we de volgende mogelijkheden voor je:
- lunch (van een eenvoudige lunch van 4,00 euro p.p. tot een uitgebreide boerenlunch van 8,50 euro p.p.)
- uitgebreide afternoon high tea 17,50 euro p.p.
- healthy high tea (een high tea met heerlijke zoete en hartige hapjes, zonder toegevoegde suikers en zuivel en wanneer mogelijk glutenvrij) 17,50 euro p.p.
- borrelplank met stokbrood en 3 sausjes, kaas & worst, komkommer en gehaktballetjes 3,50 euro p.p. 
- bittergarnituur met 2 sausjes (10 stuks) 3,50 euro


Ben je inmiddels helemaal enthousiast geworden en wil je deze workshop  (met eten erbij) reserveren, of er meer info over ontvangen. Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-42138168 of via het contactformulier op onze site.