Theepot (van porselein) beschilderen/ pimpen

WORKSHOP THEEPOT SCHILDEREN (al vanaf 2 personen te boeken)

Een echte theeleut, maar geen leuke theepot te vinden die bij jou past? Of juist al een hele verzameling theepotten, maar ontbreekt net die ene echte superoriginele theepot in je collectie? Kom dan bij ons je eigen theepot beschilderen of pimpen.

Je krijgt bij deze workshop een blank theepot van porselein, die je geheel naar eigen smaak en kleur gaat beschilderen met porseleinverf! Maar je kunt de theepot ook (deels) gaan pimpen met decoupage, waarbij je met verschillende soorten papier/ servetten, roosjes en lintjes, ook een super gaaf en origineel eindresultaat krijgt. Alles is mogelijk en het eindresultaat is... Tja, gewoon echt  super leuk dus!

Kijk in onze galerij voor foto's. En op onze Facebookpagina of Hyvespagina (betreft een openbare pagina en je hoeft hier geen lid van te zijn) tref je nog veel meer leuke voorbeelden! Klik hier voor facebook:https://www.facebook.com/pages/Kitsch-en-Koekjes/403623363059117 

En wil je lekker thuis aan de slag, individueel of in groepsverband? Neem dan eens een kijkje in onze online winkel. Daar kun je alle materialen aanschaffen om thuis je eigen servies te beschilderen! Mocht je jezelf nou niet zo creatief achten, dan kun je ook in onze online winkel terecht voor kant en klaar beschilderd servies. Wij maken dan iets voor je, helemaal in de kleur en stijl die jij wenst!

De kosten voor deze workshop zijn 32,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: Koffie, thee, fris, sapje, zoete (zoenen, snoepjes, spekjes) en hartig (chips en nootjes) lekkers voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Natuurlijk mag je zelf ook een theepot meenemen en de kosten van de workshop worden dan 27,50 euro 'all in'.

Tevens is dit alles weer te combineren met een high tea of lunch. Bij interesse kun je dit aangeven bij je reservering.