Handlettering

Workshop Handlettering (deze workshop is vanaf 6 personen te boeken)

Als je goed kijkt zie je het overal om je heen! En het mooie is, ook jij kunt het leren in onze nieuwe workshop Handlettering!

Tijdens deze workshop ga jij in 3 uur tijd van jouw eigen favoriete quote een prachtige, zelfgemaakte mini poster of schilderij maken. We beginnen bij de basis en na een stukje theorie mag je aan de slag met potlood en papier om goed te oefenen. Hierdoor zal je de techniek al snel onder de knie krijgen en kun je aan de slag met jouw persoonlijke kunstwerk. En uiteindelijk ga je naar huis met een fantastisch resultaat; jouw quote in handlettering!

Jouw kunstwerk kan op twee mogelijke manieren gemaakt worden:
1. Op luxe, wit papier (A4). Hierop ga je eerst met potlood en later met een fineliner je quote zetten. Het resultaat krijg je na afloop mee in een basis, witte fotolijst.
2. Op schilderdoek van 22 cm x 29 cm. Hierbij heb je de mogelijkheid om het doek in de door jouw gewenste achtergrondkleur(en) te schilderen. De tekst kan erop gezet worden met potlood en fineliner, maar uiteraard ook met verf.

Deze workshop kost € 32,50 en dat is 'all-in' en houdt in: onbeperkt koffie, thee, fris, sapje, zoete (zoenen, snoepjes, spekjes) en hartig (chips en nootjes) lekkers voor op tafel. Daarbij krijg je ook een goodiebag met materialen om tijdens de workshop te oefenen. Dit tasje met inhoud mag je na afloop meenemen naar huis.

Wil je deze workshop 'opleuken' met wat eten erbij, dan hebben we de volgende mogelijkheden voor je:
- lunch (van een eenvoudige lunch van 4,00 euro p.p. tot een uitgebreide boerenlunch van 8,50 euro p.p.)
- uitgebreide afternoon high tea 17,50 euro p.p.
- healthy high tea (een high tea met heerlijke zoete en hartige hapjes, zonder toegevoegde suikers en zuivel en wanneer mogelijk glutenvrij) 17,50 euro p.p.
- borrelplank met stokbrood en 3 sausjes, kaas & worst, komkommer en gehaktballetjes 3,50 euro p.p. 
- bittergarnituur met 2 sausjes (10 stuks) 3,50 euro


Ben je inmiddels helemaal enthousiast geworden en wil je deze workshop  (met eten erbij) reserveren, of er meer info over ontvangen. Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-42138168 of via het contactformulier op onze site.

handletteringhandlettering1