Toiletbril pimpen

WORKSHOP TOILETBRIL PIMPEN (al vanaf 2 personen te boeken)

Bij deze grappige en leuke workshop, ga je aan de slag met kwast en verf, om hiermee een toiletbril helemaal naar eigen smaak en kleur en in eigen stijl te gaan pimpen. Maar ook kun je verschillende materialen gebruiken, om je toiletbril nog meer mee op te leuken.

Niks moet en alles mag! En vaak is het eindresultaat zo gaaf en origineel, dat de toiletbril zelfs al eens een plekje aan een muur heeft weten te bemachtigen!

De kosten van deze workshop zijn 32,50 euro p.p. en dit is 'all in' en dit houdt in: onbeperkt koffie, thee, fris/ sap, zoet lekkers op tafel bij ontvangst met wat te knabbelen voor tussendoor, de toiletbril en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik.

Wil je deze workshop 'opleuken' met wat eten erbij, dan hebben we de volgende mogelijkheden voor je:
- lunch (van een eenvoudige lunch van 4,00 euro p.p. tot een uitgebreide boerenlunch van 8,50 euro p.p.)
- uitgebreide afternoon high tea 17,50 euro p.p.
- healthy high tea (een high tea met heerlijke zoete en hartige hapjes, zonder toegevoegde suikers en zuivel en wanneer mogelijk glutenvrij) 17,50 euro p.p.
- borrelplank met stokbrood en 3 sausjes, kaas & worst, komkommer en gehaktballetjes 3,50 euro p.p. 
- bittergarnituur met 2 sausjes (10 stuks) 3,50 euro


Ben je inmiddels helemaal enthousiast geworden en wil je deze workshop (eventueel met eten erbij) reserveren, of er meer info over ontvangen. Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-42138168 of via het contactformulier op onze site.

toiletbril2toiletbril1toiletbril3

toiletbril4

toiletbril pimpen