Ibiza hoed pimpen

Workshop Ibizahoed pimpen (al vanaf 2 personen te boeken)

Deze gave workshop heeft niet veel uitleg nodig!ibiza2

Bij deze workshop krijg je een basis Ibizahoed, die zo al heel gaaf is om te dragen. Echter willen we je natuurlijk bij deze workshop uitdagen, om deze basis hoed helemaal naar en in eigen stijl en kleur te gaan pimpen.

Je gaat daarom aan de slag met diverse materialen, zoals stof, kant, jute, veertjes, lint, pompomballetjes, kralen, knopen, enzvoort. Met deze materialen maak jij je Ibizahoed nog meer eigen en in de zomer, loop jij er helemaal hip en hot bij!

De duur van deze workshop is 2,5 uur en de kosten zijn 32,50 euro p.p. en dit is 'all in' en houdt in: onbeperkt koffie, thee, fris/ sap, zoet en hartig lekkers voor op tafel, een Ibizahoed en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik.

Wil je deze workshop 'opleuken' met wat eten erbij, dan hebben we de volgende mogelijkheden voor je:
- lunch (van een eenvoudige lunch van 4,00 euro p.p. tot een uitgebreide boerenlunch van 8,50 euro p.p.)
- uitgebreide afternoon high tea 17,50 euro p.p.
- healthy high tea (een high tea met heerlijke zoete en hartige hapjes, zonder toegevoegde suikers en zuivel en wanneer mogelijk glutenvrij) 17,50 euro p.p.
- borrelplank met stokbrood en 3 sausjes, kaas & worst, komkommer en gehaktballetjes 3,50 euro p.p. 
- bittergarnituur met 2 sausjes (10 stuks) 3,50 euro


Ben je inmiddels helemaal enthousiast geworden en wil je deze workshop (eventueel met eten erbij) reserveren, of er meer info over ontvangen. Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-42138168 of via het contactformulier op onze site.

ibiza4ibizaibiza3ibiza1