Ibiza Kist (als kruk/ tafeltje/ opberger) pimpen

Ibiza: Helemaal hot en hip!

Daarom bieden wij vanaf dit voorjaar de workshop Ibizakrukje/ tafeltje pimpen aan!

Bij deze workshop ga je aan de slag met een appelkistje (formaat 50 x 41 x 31 cm), die je allereerst een kleur naar eigen smaak en wens gaat geven. Daarna kun je deze verder pimpen, met teksten, pompomlint, kwastjes, glitters, en ga zo maar door. Afsluitend maken we het krukje 'dicht' met een mdf plaat, die je met een stof naar keuze kunt bekleden. En klaar is je kruk of bijzettafeltje.

Superhip, origineel en gaaf!

Kijk in onze galerij voor foto's. En op onze Facebookpagina (betreft een openbare pagina en je hoeft hier geen lid van te zijn) tref je nog meer leuke voorbeelden! Klik hier voor facebook: https://www.facebook.com/pages/Kitsch-en-Koekjes/403623363059117 


De kosten voor deze workshop zijn 34,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: onbeperkt koffie, thee, fris, sapje, zoete (zoenen, snoepjes, spekjes) en hartig (chips en nootjes) lekkers voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Natuurlijk mag je zelf ook een kistje meenemen en de kosten van de workshop worden dan 29,50 euro.

Bovenstaande is ook te combineren met een high tea, lunch of borrelplank. Mocht je hiervan gebruik willen maken, dan kun je dit bij je reservering aangeven.


En wil je trouwens lekker thuis aan de slag, individueel of in groepsverband? Neem dan eens een kijkje in onze online winkel. Daar kun je ook alle materialen aanschaffen om thuis je eigen kistje te pimpen! Mocht je jezelf nou niet zo creatief vinden, dan kun je ook in onze online winkel terecht voor een kant en klaar gepimpt kistje. Wij maken dit dan voor je, helemaal in de kleur en stijl die jij wenst!

 

Ibiza krukjeibizakruk6 kratjes1kratjes