Ibiza Kist (als kruk/ tafeltje/ opberger) pimpen

Workshop Ibizakistje pimpen: Helemaal hot en hip! (al vanaf 2 personen te boeken)

Bij deze workshop ga je aan de slag met een appelkistje (formaat 50 x 41 x 31 cm), die je allereerst een kleur naar eigen smaak en wens gaat geven. Daarna kun je deze verder pimpen, met teksten, pompomlint, kwastjes, glitters, en ga zo maar door. Afsluitend maken we het krukje 'dicht' met een mdf plaat, die je met een stof naar keuze kunt bekleden. En klaar is je kruk of bijzettafeltje.

Superhip, origineel en gaaf!

Kijk in onze galerij voor foto's. En op onze Facebookpagina (betreft een openbare pagina en je hoeft hier geen lid van te zijn) tref je nog meer leuke voorbeelden! Klik hier voor facebook: https://www.facebook.com/pages/Kitsch-en-Koekjes/403623363059117 


De kosten voor deze workshop zijn 34,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: onbeperkt koffie, thee, fris, sapje, zoete (zoenen, snoepjes, spekjes) en hartig (chips en nootjes) lekkers voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Natuurlijk mag je zelf ook een kistje meenemen en de kosten van de workshop worden dan 29,50 euro.

Wil je deze workshop 'opleuken' met wat eten erbij, dan hebben we de volgende mogelijkheden voor je:
- lunch (van een eenvoudige lunch van 4,00 euro p.p. tot een uitgebreide boerenlunch van 8,50 euro p.p.)
- uitgebreide afternoon high tea 17,50 euro p.p.
- healthy high tea (een high tea met heerlijke zoete en hartige hapjes, zonder toegevoegde suikers en zuivel en wanneer mogelijk glutenvrij) 17,50 euro p.p.
- borrelplank met stokbrood en 3 sausjes, kaas & worst, komkommer en gehaktballetjes 3,50 euro p.p. 
- bittergarnituur met 2 sausjes (10 stuks) 3,50 euro

 


Ben je inmiddels helemaal enthousiast geworden en wil je deze workshop (eventueel met eten erbij) reserveren, of er meer info over ontvangen. Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-42138168 of via het contactformulier op onze site.

 

 

Ibiza krukjeibizakruk6 kratjes1kratjes