Workshop Tapas

Tapas, wie kent het niet en echt helemaal van deze tijd. Dus hoe leuk is het om in een 2,5 uur durende workshop samen tapas te gaan maken!

Deze workshop wordt verzorgd in ons pand (of op locatie) door Peter, die zijn culinaire passies graag met jullie deelt. Naast dat hij vaak bij ons komt om zijn bonbonworkshops te verzorgen, doet hij dit ook graag voor jou en leert hij je alles op het gebied van tapas.

Ga dus gezellig met Peter mee op culinair Tapas avontuur!

Het Tapas menu staat bekend om  zijn diversiteit en wordt internationaal gezien zeer gewaardeerd. Je wordt  tijdens de workshop meegenomen in deze internationale keuken en je leert over verschillende technieken en maakt samen zo met de andere deelnemers een overheerlijk Tapas menu klaar. 

Hoe leuk is dit om gezamenlijk met je collega's, vrienden & vriendinnen, tijdens een teambuildingsuitje of vrijgezellenfeestje te doen!

Achteraf is er natuurlijk gelegenheid om je zelf gemaakte tapasmenu gezamenlijk te nuttigen. De drankjes zoals fris, witte en rode wijn die dan gedronken kunnen worden, zitten niet bij de prijs inbegrepen. Dit kan apart besproken worden met Peter en samengesteld worden naar eigen wens/ invulling/ budget.

De duur van de workshop (exclusief de tijd voor het nuttigen) is 2,5 uur en de kosten zijn 35,00 inclusief btw (en exclusief de extra drankjes tijdens het nuttigen van de tapas). Minimale aantal personen voor deze workshop is 10.

Helemaal enthousiast geworden? Neem dan snel contact met ons op via ons contactformulier of via 06-42138168