Dikke dames schilderen

De welbekende dikke dames. Al jarenlang ons logo, maar vanaf nu ook als workshop te boeken! (al vanaf 2 personen te boeken)

Wie wil dat nu eens niet een keertje doen!   dikkedame2
Bij deze workshop ga je beginnen met het uitkiezen van een leuke afbeelding van één van de dikke dames. Alleen door het bekijken van deze afbeeldingen, zul je al helemaal geïnspireerd worden. Natuurlijk is het ook handig,om vooraf thuis ook al een paar ideetjes op te doen. Een keuze maken op het moment zelf, kan namelijk best lastig zijn :-)!

Als je een afbeelding gekozen hebt, dan gaan we beginnen met de achtergrond. Deze ga je aan de hand van verschillende technieken helemaal zelf invullen. Daarna ga je, eventueel met onze hulp/ hulpmiddelen erbij, je dikke dame op doek zetten. Dit doen we vanuit de hand en al klinkt dat een beetje 'spannend', met onze hulp, tips en trucs en hulpmiddelen erbij, gaat dit voor iedereen helemaal goed komen! Mocht je dit echt niet 'aandurven', dan hebben we ook enkele mallen die je kunt gebruiken om je dikke dame goed en snel op doek te krijgen.

En mocht je het leuk vinden, dan kun je als finishing touch je schilderij/ dikke dame helemaal afmaken met verschillende materialen zoals bloemen & glitters. Alles kan en alles mag, met als einddoel een super leuk en eigen gemaakt schilderij!

Het doek waarop je gaat schilderen is bij de prijs inbegrepen en dit zal een doek met formaat van 50 x 60 cm zijn.


De duur van deze workshop is 3 uur en de kosten zijn 32,50 euro (bij een doek van 40 x 50 cm) en 35,00 euro (bij een doek van 50 x 60 cm) en dit is 'all in', zoals hierboven beschreven. Verder serveren we daarbij verse koffie en/ of thee met wat lekkers erbij. Je kunt deze workshop al vanaf 2 personen bij ons volgen!

Wil je deze workshop 'opleuken' met wat eten erbij, dan hebben we de volgende mogelijkheden voor je:
- lunch (van een eenvoudige lunch van 4,00 euro p.p. tot een uitgebreide boerenlunch van 8,50 euro p.p.)
- uitgebreide afternoon high tea 17,50 euro p.p.
- healthy high tea (een high tea met heerlijke zoete en hartige hapjes, zonder toegevoegde suikers en zuivel en wanneer mogelijk glutenvrij) 17,50 euro p.p.
- borrelplank met stokbrood en 3 sausjes, kaas & worst, komkommer en gehaktballetjes 3,50 euro p.p. 
- bittergarnituur met 2 sausjes (10 stuks) 3,50 euro

 


Ben je inmiddels helemaal enthousiast geworden en wil je deze workshop (eventueel met eten erbij) reserveren, of er meer info over ontvangen. Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-42138168 of via het contactformulier op onze site.

 

dikkedame

 dikke dames schilderen 65dikke dames schilderen 521dikke dames schilderen 55dikkedame1

dikke dames schilderen 51