Workshop Wijnproeverij

Hoe bijzonder leuk wordt ons workshop aanbod met deze nieuwe workshop erbij: Workshop wijnproeverij en wijnbeleving!

Deze workshop wordt in ons pand (en op locatie) verzorgd door Marleen. Tijdens de 2 horeca opleidingen die ze heeft gevolgd en de daarbij behorende stages, heeft ze haar passie voor wijn ontdekt. Ze is daaropvolgend gelijk begonnen met een wijncursus en toen haar enthousiasme en liefde voor wijn bleef groeien, is ze begonnen met de vinologenopleiding aan de wijnacademy. En nu wil ze jou, met al deze kennis en ervaring, op een gezellige en ongedwongen manier ook kennis laten maken met wijn!

In haar 2,5 durende workshop ga je 8 verschillende wijnen proeven: 3 witte, 3 rode, 1 rosé en 1 versterkte of mousserende wijn. Deze wijnen ga je door middel van een proefwijzer en proefformulier ruiken, proeven en beoordelen.
 
Alles wordt tijdens deze workshop voor je verzorgd en denk hierbij aan de glazen, waterkannen, spitoons, proefformulieren en natuurlijk de proefwijzer. Ook zal er tussendoor brood worden aangeboden (met tapenades), zodat de smaak geneutraliseerd kan worden en je de wijnen echt goed kunt proeven.
 
Tussendoor wordt er ook nog een klein wijnquizje gedaan en de winnaar hiervan.... Die gaat met een heerlijk fles met bubbels naar huis!
 
Uitgaande van bovenstaande, kun je kiezen uit de volgende drie mogelijkheden (bij een minimaal aantal personen van 8):
 
1. Proeverij 'Easy Wines': Deze proeverij is samengesteld uit 8 'makkelijke' en toegankelijke wijnen. Ook wel de 'allemansvrienden genoemd. Kosten 23,50 euro p.p. 'all in' (zie hierboven)

2. Proeverij 'Flavourite Wines': Deze proeverij is samengesteld uit de 8 favoriete wijnen van Marleen. Wijnen voor bij een goed diner of een speciaal moment. Kosten 26,50 euro p.p.
 
3. Proeverij 'Special Wines': Een proeverij met bekende klassiekers, chateaux, grand cru's en riserva's. Voor de echte liefhebber! Kosten 29,50 euro p.p. 'all in'.
 
Mocht je specifieke wensen hebben en een proeverij op maat willen? Alles is mogelijk, dus geef vooral je wensen aan!
 
Tenslotte is het ook een aanrader, om deze wijnproeverij met een andere workshop uit ons assortiment te combineren. Bijvoorbeeld een welkomstdrankje met bubbels om dan vervolgens creatief aan de slag te gaan met tussendoor een 'pauze', waarin een aangepaste wijnproeverij met wat hapjes wordt aangeboden. Prijzen voor deze specifieke arrangementen gaan in overleg en geheel naar eigen wens/ invulling/ budget.

Helemaal enthousiast geworden naar aanleiding van bovenstaande? Neem dan snel contact met ons op via ons contactformulier of via 06-42138168.