Etagère (van 6 losse serviesdelen) schilderen of pimpen

etagere schilderen 3Wil jij je tafel opleuken met een gave eye cather? Tijdens een verjaardag de hapjes op een hele originele manier serveren? Of een etagere opmaken in de stijl van het seizoen? Dan is de workshop etagere maken helemaal iets voor jou! Je krijgt bij deze workshop een blank servies, samengesteld uit diverse kopjes, borden, schaaltjes en mokken, waarna je deze geheel naar eigen smaak en kleur kunt beschilderen met porseleinverf! Maar je kunt de serviesdelen ook gaan pimpen met decoupage, waarbij je met verschillende soorten papier, behang en eventueel lintjes, ook een super gaaf en origineel eindresultaat krijgt. Maar natuurlijk is een combinatie van porseleinverf met gebruik van decoupage ook mogelijk bij deze workshop... Gewoon echt super leuk dus!

Kijk in onze galerij voor foto's. Op onze Facebookpagina (betreft een openbare pagina en je hoeft hier geen lid van te zijn) tref je nog veel meer leuke voorbeelden! Klik hier voor facebook:https://www.facebook.com/pages/Kitsch-en-Koekjes/403623363059117  

De kosten voor deze workshop zijn 24,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: Koffie, thee, fris, sapje, zoetigheid bij ontvangst en wat lekkers om tussendoor van te knabbelen voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Hier komen dan alleen nog de kosten voor de etagere bij en deze kosten varieëren van 6,00 (2 laags etagere) tot 8,00 euro (3 laags). Natuurlijk mag je zelf ook een voorwerp meenemen en de kosten van de workshop worden dan 27,50 euro.

Wil je deze workshop 'opleuken' met wat eten erbij, dan hebben we de volgende mogelijkheden voor je:
- lunch (van een eenvoudige lunch van 4,00 euro p.p. tot een uitgebreide boerenlunch van 8,50 euro p.p.)
- uitgebreide afternoon high tea 17,50 euro p.p.
- healthy high tea (een high tea met heerlijke zoete en hartige hapjes, zonder toegevoegde suikers en zuivel en wanneer mogelijk glutenvrij) 17,50 euro p.p.
- borrelplank met stokbrood en 3 sausjes, kaas & worst, komkommer en gehaktballetjes 3,50 euro p.p. 
- bittergarnituur met 2 sausjes (10 stuks) 3,50 euro


Ben je inmiddels helemaal enthousiast geworden en wil je deze workshop (eventueel met eten erbij) reserveren, of er meer info over ontvangen. Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-42138168 of via het contactformulier op onze site.porselein 90porselein 61porselein 23porselein 1porselein 76