Steigerhouten wandbord pimpen

steigerhouten wandbord 1Een steigerhouten wandbord aan je muur: De trend van nu!

Je krijgt bij deze workshop een steigerhouten wandbord, die je vervolgens met een speciale techniek kunt gaan 'whitewashen'. Denk daarbij niet alleen aan de kleur wit, want deze techniek kunnen we met alle kleuren van de regenboog toepassen. Hierdoor heb je al gelijk een basis, die helemaal bij jou en je interieur past! Daarna kun je met hulp van ons of met behulp van mallen, een leuke tekst op je wandbord uitwerken en deze ook weer in een kleur en stijl naar eigen invulling bewerken. Verder maak je bij deze workshop gebruik van spijkertjes, roosjes, houten accessoires, speciale lijmen voor een 3D effect, magneetverf, schoolbordverf enzovoort, enzovoort met ontelbare mogelijkheden... En dat is juist ook de reden, dat deze workshop zo ontzettend leuk is!

Kijk in onze galerij voor foto's. En op onze Facebookpagina (betreft een openbare pagina en je hoeft hier geen lid van te zijn) tref je nog meer leuke voorbeelden! Klik hier voor facebook: https://www.facebook.com/pages/Kitsch-en-Koekjes/403623363059117   

En wil je lekker thuis aan de slag, individueel of in groepsverband? Neem dan eens een kijkje in onze online winkel. Daar kun je ook alle materialen aanschaffen om thuis je eigen steigerhouten wandbord te maken! Mocht je jezelf nou niet zo creatief achten, dan kun je ook in onze online winkel terecht voor een kant en klaar steigerhouten wandbord. Wij maken dan een bord voor je, helemaal in de kleur en stijl die jij wenst!


De kosten voor deze workshop zijn 24,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: Koffie, thee, fris, sapje, zoet (zoenen, snoepjes, spekjes) en hartig (chips en nootjes) lekkers voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Hier komen dan alleen nog de kosten voor het basis steigerhouten wandbord bij en deze kosten zijn afhankelijk van de grootte en variëren van 5,50 euro (formaat 30x60) tot 8,00 euro (formaat 60 x 40 cm) tot 15,00 euro (formaat 80x60) per wandbord. Natuurlijk mag je zelf ook een voorwerp meenemen en de kosten van de workshop worden dan 27,50 euro. Wil je bovenstaande graag combineren met een high tea of luch, dan is dat ook mogelijk bij ons. Geef dit dan even bij je reservering aan.

steigerhouten wandbord 15 steigerhouten wandbord 17steigerhouten wandbord 203

steigerhouten wandbord 239steigerhouten wandbord 99