Steigerhouten wandbord pimpen

steigerhouten wandbord 1Een steigerhouten wandbord aan je muur: De trend van nu! (al vanaf 2 personen te boeken)

Je krijgt bij deze workshop een steigerhouten wandbord, die je vervolgens met een speciale techniek kunt gaan 'whitewashen'. Denk daarbij niet alleen aan de kleur wit, want deze techniek kunnen we met alle kleuren van de regenboog toepassen. Hierdoor heb je al gelijk een basis, die helemaal bij jou en je interieur past! Daarna kun je met hulp van ons of met behulp van mallen, een leuke tekst op je wandbord uitwerken en deze ook weer in een kleur en stijl naar eigen invulling bewerken. Verder maak je bij deze workshop gebruik van spijkertjes, roosjes, houten accessoires, speciale lijmen voor een 3D effect, magneetverf, schoolbordverf enzovoort, enzovoort met ontelbare mogelijkheden... En dat is juist ook de reden, dat deze workshop zo ontzettend leuk is!

Kijk in onze galerij voor foto's. En op onze Facebookpagina (betreft een openbare pagina en je hoeft hier geen lid van te zijn) tref je nog meer leuke voorbeelden! Klik hier voor facebook: https://www.facebook.com/pages/Kitsch-en-Koekjes/403623363059117   


De kosten voor deze workshop zijn 24,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: Koffie, thee, fris, sapje, zoet (zoenen, snoepjes, spekjes) en hartig (chips en nootjes) lekkers voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Hier komen dan alleen nog de kosten voor het basis steigerhouten wandbord bij en deze kosten zijn afhankelijk van de grootte en variëren van 5,50 euro (formaat 30x60) tot 8,00 euro (formaat 60 x 40 cm) tot 15,00 euro (formaat 80x60) per wandbord. Natuurlijk mag je zelf ook een voorwerp meenemen en de kosten van de workshop worden dan 27,50 euro.


steigerhouten wandbord 15Wil je deze workshop 'opleuken' met wat eten erbij, dan hebben we de volgende mogelijkheden voor je:
- lunch (van een eenvoudige lunch van 4,00 euro p.p. tot een uitgebreide boerenlunch van 8,50 euro p.p.)
- uitgebreide afternoon high tea 17,50 euro p.p.
- healthy high tea (een high tea met heerlijke zoete en hartige hapjes, zonder toegevoegde suikers en zuivel en wanneer mogelijk glutenvrij) 17,50 euro p.p.
- borrelplank met stokbrood en 3 sausjes, kaas & worst, komkommer en gehaktballetjes 3,50 euro p.p. 
- bittergarnituur met 2 sausjes (10 stuks) 3,50 euro


Ben je inmiddels helemaal enthousiast geworden en wil je deze workshop (eventueel met eten erbij) reserveren, of er meer info over ontvangen. Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-42138168 of via het contactformulier op onze site.

steigerhouten wandbord 17steigerhouten wandbord 203

steigerhouten wandbord 239steigerhouten wandbord 99