Fotoshoot zonder visagiste


Mocht je het principe van onze glamourworkshop erg leuk vinden, maar wil je er geen visagiste bij? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om bij ons te komen voor alleen een fotoshoot en een gezellige midddag! Een super leuke invulling voor een vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, familiedag of om samen met je collega's te doen! Mochten er ook kinderen bij aanwezig zijn, dan hanteren we voor de kinderen de prijs die we hebben voor onze kinder glamourfeestjes (12,50 euro p.p.). 
 

Mocht je de fotoshoot willen doen, zonder de visagiste erbij maar wel met het fotoalbumpje en de extra hapjes en drankjes, dan zijn de kosten 29,50 euro p.p. 'all in'.

 
En wil je echt alleen voor de fotoshoot komen (dus zonder visagiste en extra hapjes), dan zijn de kosten 27,50 euro p.p. 'all in'.

Wil je deze workshop 'opleuken' met wat eten erbij, dan hebben we de volgende mogelijkheden voor je:
- lunch (van een eenvoudige lunch van 4,00 euro p.p. tot een uitgebreide boerenlunch van 8,50 euro p.p.)
- uitgebreide afternoon high tea 17,50 euro p.p.
- healthy high tea (een high tea met heerlijke zoete en hartige hapjes, zonder toegevoegde suikers en zuivel en wanneer mogelijk glutenvrij) 17,50 euro p.p.
- borrelplank met stokbrood en 3 sausjes, kaas & worst, komkommer en gehaktballetjes 3,50 euro p.p. 
- bittergarnituur met 2 sausjes (10 stuks) 3,50 euro


Ben je inmiddels helemaal enthousiast geworden en wil je deze workshop (eventueel met eten erbij) reserveren, of er meer info over ontvangen. Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-42138168 of via het contactformulier op onze site.


glamour5Glamourparty Kitsch en Koekjes 9Glamourparty Kitsch en Koekjes 70