Porselein schilderen

Vrolijke schaaltjes voor op tafel, samen een tapas servies voor de bruid beschilderen of (gezamenlijk) een super leuk theeservies voor in de bedrijfskantine maken? Als je begint aan het porselein schilderen, dan ga je altijd naar huis met een zeer geslaagd en origineel eindresultaat! IMG 3028


Je krijgt bij deze workshop een blank servies, wat je zelf kunt samenstellen uit diverse kopjes, borden, theepotten, schaaltjes en mokken, waarna je deze geheel naar eigen smaak en kleur kunt beschilderen met porseleinverf! Maar je kunt de serviesdelen ook gaan pimpen met decopatch, waarbij je met verschillende soorten papier, roosjes en lintjes, ook een super gaaf en origineel eindresultaat krijgt. En ook een combinatie van porseleinverf met decopatch is bij deze workshop mogelijk... Gewoon echt leuk dus!


Kijk in onze galerij voor foto's. En op onze Facebookpagina of Hyvespagina (betreft een openbare pagina en je hoeft hier geen lid van te zijn) tref je nog veel meer leuke voorbeelden! Klik hier voor facebook:https://www.facebook.com/pages/Kitsch-en-Koekjes/403623363059117 

En wil je lekker thuis aan de slag, individueel of in groepsverband? Neem dan eens een kijkje in onze online winkel. Daar kun je alle materialen aanschaffen om thuis je eigen servies te beschilderen! Mocht je jezelf nou niet zo creatief achten, dan kun je ook in onze online winkel terecht voor kant en klaar beschilderd servies. Wij maken dan iets voor je, helemaal in de kleur en stijl die jij wenst!


De kosten voor deze workshop zijn 24,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: Koffie, thee, fris, sapje, zoete (zoenen, snoepjes, spekjes) en hartig (chips en nootjes) lekkers voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Hier komen dan alleen nog de kosten voor het porselein bij en deze kosten varieëren van 3,00 tot 8,00 euro. Natuurlijk mag je zelf ook een voorwerp meenemen en de kosten van de workshop worden dan 27,50 euro 'all in. Tevens is dit alles weer te combineren met een high tea of lunch. Bij interesse kun je dit aangeven bij je reservering.

porselein 70porselein 76porselein 90