Taarten decoreren/ pimpen

taarten decoreren 40Workshop Basistaart maken:
Je leert hoe je een ronde taartbodem (22cm doorsnede) in lagen snijdt, vult, strak bekleed met (zelf gekleurde) fondant en hoe je het mooi kan decoreren met o.a. uitstekers en molds. Verder bieden we ook de mogelijkheid om figuurtjes te boetseren en/ of een plaatje van fondant te puzzelen.


Tijdens de workshop wordt er informatie gegeven over het bakken van de taartbodem en hoe de vulling gemaakt wordt. Verder wordt er uitleg gegeven over hoe je het beste kunt werken met de professionele materialen en gereedschappen. Aan het einde van de workshop neem je een lekkere en prachtige taart mee naar huis om mee te pronken. De taart kun je invriezen en zo nog zeker 3 maanden bewaren in de diepvries. De workshop is inclusief een gevulde taart voor tenminste 12 personen, bekleed en versierd met fondant en een taartdoos om je taart te kunnen vervoeren. Het gebruik van alle materialen en gereedschappen zit ook bij de prijs inbegrepen.

Kosten 32,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: koffie, thee, fris/ sapje, zoet en hartig lekkers voor op tafel en al (en veel keus in) het materiaalgebruik.


En wil je bovenstaande combineren met een high tea of lunch, dan is dat ook mogelijk bij ons. Je kunt dit dan aangeven bij je reservering.

taarten decoreren 32

 
taarten decoreren 73taarten decoreren 53taarten decoreren 44