Taarten decoreren/ pimpen

taarten decoreren 40Workshop Basistaart maken:
Je leert hoe je een ronde taartbodem (22cm doorsnede) in lagen snijdt, vult, strak bekleed met (zelf gekleurde) fondant en hoe je het mooi kan decoreren met o.a. uitstekers en molds. Verder bieden we ook de mogelijkheid om figuurtjes te boetseren en/ of een plaatje van fondant te puzzelen.


Tijdens de workshop wordt er informatie gegeven over het bakken van de taartbodem en hoe de vulling gemaakt wordt. Verder wordt er uitleg gegeven over hoe je het beste kunt werken met de professionele materialen en gereedschappen. Aan het einde van de workshop neem je een lekkere en prachtige taart mee naar huis om mee te pronken. De taart kun je invriezen en zo nog zeker 3 maanden bewaren in de diepvries. De workshop is inclusief een gevulde taart voor tenminste 12 personen, bekleed en versierd met fondant en een taartdoos om je taart te kunnen vervoeren. Het gebruik van alle materialen en gereedschappen zit ook bij de prijs inbegrepen.

Kosten 32,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: koffie, thee, fris/ sapje, zoet en hartig lekkers voor op tafel en al (en veel keus in) het materiaalgebruik.

Wil je deze workshop 'opleuken' met wat eten erbij, dan hebben we de volgende mogelijkheden voor je:
- lunch (van een eenvoudige lunch van 4,00 euro p.p. tot een uitgebreide boerenlunch van 8,50 euro p.p.)
- uitgebreide afternoon high tea 17,50 euro p.p.
- healthy high tea (een high tea met heerlijke zoete en hartige hapjes, zonder toegevoegde suikers en zuivel en wanneer mogelijk glutenvrij) 17,50 euro p.p.
- borrelplank met stokbrood en 3 sausjes, kaas & worst, komkommer en gehaktballetjes 3,50 euro p.p. 
- bittergarnituur met 2 sausjes (10 stuks) 3,50 euro


Ben je inmiddels helemaal enthousiast geworden en wil je deze workshop (eventueel met eten erbij) reserveren, of er meer info over ontvangen. Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-42138168 of via het contactformulier op onze site.

taarten decoreren 32

 
taarten decoreren 73taarten decoreren 53taarten decoreren 44