Workshop Graffiti

Wie wil er nou niet eens met een spuitbus onder begeleiding van een echte graffiti artiest een mooi kunstwerk maken? 

Vanaf nu is ook dit mogelijk bij Kitsch en Koekjes!

De workshop wordt gegeven door Tim en hij is al jaren actief in de wereld die Graffiti heet. In het verleden verzorgde hij via een bedrijf deze workshops, maar hij heeft zijn liefde hierin gevolgd en is uiteindelijk voor zichzelf begonnen. 

En nu hebben wij het geluk, dat hij deze ontzettende leuke workshop ook bij/ voor ons gaat geven! 

graffitigraffiti4graffiti3


Wat houdt de workshop graffiti precies in:

Een graffiti workshop duurt ongeveer 2 uur en bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Voorstelrondje + korte uitleg over de geschiedenis van graffiti
2. Het maken van een ontwerp op papier
3. Het maken van je eigen graffiti op een plaat van 60 x 120 cm
4. Afronding en eventueel iets bij laten werken

Iedereen krijgt een houten wandbord (120 x 60 cm) ter beschikking om daar hun graffiti kunsten op te vertonen. Er wordt verder voor iedereen voor beschermende kleding en voldoende afdekmaterialen gezorgd, zodat er niets vies zal worden. Wil je graag werken op een canvas doek in plaats van een houten pachtergrond, dan is dat voor een meerprijs van 12,50 euro mogelijk.

De prijs is € 35,00 voor volwassenen en € 23,95 voor kinderen. Deze prijzen zijn inclusief BTW, 2x koffie, thee, fris met wat lekkers erbij, ondergrond waarop je werkt en beschermende kleding. Verder wordt er uitgegaan van een minimum van 8 personen/ kinderen.

Let op! Alle onze workshops zijn met elkaar te combineren. Dus ben jij een bedrijf, instelling, organisatie, groep met 10 personen of meer en wil je een dag/ avondvullend programma voor man, vrouw en elk wat wils? Dan gaan we graag met jou om de tafel zitten om een super origineel programma samen te stellen!

Enthousiast geworden? Voor meer informatie kun je een bericht sturen via het contactformulier op onze site of bellen naar 06-42138168 Kitsch en Koekjes

graffiti1

graffiti2