Workshop Kleur, Stijl of Visagie

Al een hele tijd stond deze workshop op onze site en opeens was daar 'La Confianza'. Confianza, het Spaanse woord voor zelfvertrouwen en dat is wat zij je graag met hun workshops willen meegeven!

Twee dames, Marloes en Marie José, die hun roer aan het omgooien zijn. Die op zoek zijn gegaan naar hun eigen stijl en kleur en dit middels La Confianza gevonden hebben. Graag willen ze dit met jullie delen en bieden zij dit vanaf heden aan bij Kitsch en Koekjes!

Je kunt bij ons terecht voor de volgende 3 workshops:
- Workshop kleur
- Workshop stijl
- Workshop visagie

Onderstaand tref je alle informatie over deze 3 ontzettende leuke workshops aan!


WORKSHOP 
KLEUR

Wat zie jij er goed uit vandaag! Na deze workshop zal u dit compliment vaak te horen krijgen. U weet hierna tot welk kleurtype u behoort en welke kleuren u doen laten stralen. Tijdens deze workshop houden we ons niet alleen maar bezig met een kleurenanalyse, ook weet u hierna hoe u een garderobe kunt samenstellen in u beste kleuren.


PROGRAMMA

 • Kennismaking onder het genot van een kop koffie/thee/fris en wat lekkers (inbegrepen)

 • Theoriegedeelte: Het kleurenwiel, koele en warme kleuren, wat zijn basis, neutrale en accentkleuren en hoe past u deze toe in uw garderobe, de beste kleur tips & trucs ect.

 • Kleuranalyse inclusief een persoonlijke kleurenkaart met uw beste basis-, lichte-, neutrale- en accentkleuren

 • Hoe kunt u de juiste kleuren toepassen in uw nieuwe en/of bestaande garderobe 

 • Nabespreking en mogelijkheid om vragen te stellenKosten € 50,- p.p. inclusief persoonlijke kleurenkaart - 
Tijdsduur 3 uur op basis van 4 personenWORKSHOP 
STIJL

Wilt u weten welke kleding het beste bij u past?
Wilt u alle tips en trucs leren om uw sterke punten te benadrukken en uw eventuele mindere punten te verbergen? Dan is de workshop stijl wat voor u!

Tijdens deze workshop leren we u alle elementen om uw eigen stijl te optimaliseren. We gaan niet alleen uw figuur analyseren maar ook uw lichaamsverhoudingen en botstructuur komen aan bod. U kijkt na deze workshop met een frisse blik naar uw garderobe en kunt uzelf veel tijd en geld besparen tijdens uw toekomstige shopsessies.PROGRAMMA:

 • Kennismaking onder het genot van een kop koffie/thee/fris en wat lekkers (inbegrepen)

 • Theorie gedeelte: Wat is stijl en wat kan het betekenen voor mij, welke silhouetten onderscheiden we, welke stoffen, belijningen en accessoires passen bij mijn silhouet 

 • Stijlanalyse: We gaan uw figuur analyseren op zowel silhouet, lichaamsverhoudingen en botsstructuur (U krijgt een persoonlijke stijlkaart mee naar huis met al uw tips & trucs) 

 • Topper & flopper: U neemt vanuit huis 2 kledingstukken mee, een kledingstuk wat u veel draagt en een kledingstuk die maar in de kast blijft hangen. Tijdens de workshop gaan we deze kledingstukken bespreken en helpen u zo de geleerde stof toe te passen en vragen te beantwoorden.

Kosten € 50,- p.p. inclusief persoonlijke stijlkaart - Tijdsduur: 3 uur op basis van 4 personen

 

WORKSHOP KLEUR & STIJL

Tijdens deze gecombineerde workshop leren we u de basiselementen uit de wereld van kleur & stijl. Naast een korte kleurenanalyse nemen we de tijd om uw silhouet te bepalen en krijgt u alle bijbehorende basis tips & trucs. Na deze workshop weet u tot welk van de 4 kleurtypes u behoort en welk silhouet u heeft. Op een gezellige en interactieve manier krijgt u inzicht en inspiratie in de wereld van kleur & stijlPROGRAMMA

 • Kennismaking onder het genot van een kop koffie/thee/fris en wat lekkers (inbegrepen)

 • Theoriegedeelte: Het kleurenwiel, koele en warme kleuren, silhouet types 

 • Korte kleuranalyse op basis van de 4 kleurtypes en een silhouet bepaling (u krijgt een mini kleurenkaart en stijlkaart op basis van u silhouet mee naar huis) 

 • Korte nabespreking & mogelijkheid om vragen te stellen


Kosten € 50,- p.p. inclusief mini kleurenkaart & basis stijlkaart - Tijdsduur: 3 uur op basis van 4 personen

 


WORKSHOP 
VISAGIE

Bij La Confianza geloven we dat make-up niet iets is waarachter u zich moet verschuilen, make-up is er om uw sterke punten eruit te laten springen en uw minder sterke punten te verdoezelen. Wilt u ook leren hoe u een mooie egale huid kunt creëren, waar u de blush het beste kunt aanbrengen en hoe uw ogen tot echte blikvangers kunnen veranderen? Dan is een workshop visagie met onze professionals wat voor u.


PROGRAMMA:

 • Kennismaking onder het genot van een kop koffie/thee/fris en wat lekkers (inbegrepen) 

 • Theoriegedeelte: van de juiste foundation tot aan de mascara, alle facetten van make-up worden besproken 

 • Nu gaan we het geleerde in de praktijk brengen, iedereen gaat onder begeleiding van onze professionals aan de slag


 Kosten € 45,- p.p. inclusief visagiekaart - Tijdsduur: 3 uur op basis van 4 personen

 

Enthousiast geworden? Voor meer informatie kun je een bericht sturen via het contactformulier op onze site of bellen naar 06-42138168 Kitsch en Koekjes