Workshop cocktail shaken

Wij van Kitsch en Koekjes bieden je veel leuke workshops aan, maar we kunnen niet alle workshops zo goed en met passie geven als sommige andere 'genres' op workshopgebied. Daarom hebben wij enthousiaste en gezellige bedrijven en personen benaderd, die samen met ons hun specifieke workshop gaan aanbieden.
 
De workshop cocktail shaken wordt gegeven door de showshakers en hieronder treft u alle informatie omtrent de workshop cocktail shaken aan.
 

De cocktail workshop is te boeken vanaf 8 deelnemers. De kosten van de workshop zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.

  • 8 - 20 deelnemers: € 27,50 p.p. ex. btw, reiskosten & reisvergoeding
  • 21 - 30 deelnemers: € 25,00 p.p. ex. btw, reiskosten & reisvergoeding
  • Meer dan 30 deelnemers: € 20,00 p.p. ex. btw, reiskosten & reisvergoeding
    Wij berekenen € 0,35 per km retour vanaf Enschede


De cocktail workshop duurt 1,5 uur tot 2 uur. De deelnemers krijgen een uitleg over o.a.: 

- Geschiedenis van de cocktail
- Bereidingstechnieken
- Dranken
- Smaakverhoudingen

Na deze uitleg wordt de groep verdeeld in kleine groepen die elk op een werkplek bezig gaan met cocktails shaken. De deelnemers cocktail shakenkrijgen de opdracht: "wie shaked de lekkerste cocktail?" Iedere groep krijgt ruim de tijd om aan de slag te gaan met de dranken. In wedstrijdverband gaan de groepen bezig met het shaken van cocktails. Na +- 20 minuten mogen de groepen hun "lekkerste cocktail" presenteren. De Showshaker kiest uit deze cocktails een winnaar. De workshop wordt afgesloten met een show van de Showshaker zelf!

Let op: deze workshop is op alle dagen van de week te reserveren, behalve op de zaterdag is deze workshop niet mogelijk.

Voor meer informatie kun je een bericht sturen via het contactformulier op onze site of bellen naar 06-42138168 Kitsch en Koekjes.