Vogel/opberghuisje of Krukje/bijzettafeltje pimpen

vogelhuisje  5Bij deze workshop krijg je geen standaard vogelhuisje (natuurlijk is dit wel mogelijk), waarbij de voorkant van het huisje open is. Zo ga je een 'vogelhuisje pimpen' die te gebruiken is als opberger voor bv. een plantje of knuffel? Of je schroeft er haakjes in en dan heb je een sleutelhuisje of je maakt er een kapstokje van voor de badjas van je zoon of voor in de hal Je gaat in ieder geval aan de slag met verf, decoupage, stofjes, zeil, knopen, hout, takjes, schoolbordverf, lintjes en noem maar verder op! En het eindresultaat? Dat is echt verbluffend leuk, hip en origineel!  


Wil je trouwens liever een melkkrukje pimpen? Dan kan dit natuurlijk ook! Een eyecatcher voor in de tuin, woonkamer, keuken of babykamer! Je kunt je echt niet voorstellen, hoe leuk het eindresultaat van het melkkrukje pimpen wordt! En ook de verschillende technieken, die je gebruikt zijn heel verrassend. Je kunt het krukje met stofjes pimpen, of met zeil en de zitting vullen. Je kunt het deels schilderen en de pootjes weer met decopatchpapier en lijm afwerken. Talloze mogelijkheden, met als eindresultaat een super hip en origineel krukje!  melkkrukje pimpen 30


Kijk in onze galerij voor foto's. En op onze Facebookpagina (betreft een openbare pagina en je hoeft hier geen lid van te zijn) tref je nog meer leuke voorbeelden! Klik hier voor facebook: https://www.facebook.com/pages/Kitsch-en-Koekjes/403623363059117 


De kosten voor deze workshop zijn 24,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: Koffie, thee, fris, sapje, zoete (zoenen, snoepjes, spekjes) en hartig (chips en nootjes) lekkers voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Hier komen dan alleen nog de kosten voor het voorwerp bij en deze kosten zijn 8,00 euro voor zowel het melkkrukje als het vogelhuisje (grootte circa 35 cm hoog). Natuurlijk mag je zelf ook een krukje/ huisje meenemen en de kosten van de workshop worden dan 27,50 euro. Bovenstaande is ook te combineren met een high tea of lunch. Mocht je hiervan gebruik willen maken, dan kun je dit bij je reservering aangeven.


En wil je trouwens lekker thuis aan de slag, individueel of in groepsverband? Neem dan eens een kijkje in onze online winkel. Daar kun je ook alle materialen aanschaffen om thuis je eigen huisje of krukje te pimpen! Mocht je jezelf nou niet zo creatief achten, dan kun je ook in onze online winkel terecht voor een kant en klaar gepimpt vogelhuisje of krukje. Wij maken dit dan voor je, helemaal in de kleur en stijl die jij wenst!

melkkrukje pimpen 13melkkrukje pimpen 31melkkrukje pimpen 26melkkrukje pimpen 33

vogelhuisje1

vogelhuisje  9vogelhuisje  20vogelhuisje  10