Vogel/opberghuisje of Krukje/bijzettafeltje pimpen

vogelhuisje  5Bij deze workshop krijg je geen standaard vogelhuisje (natuurlijk is dit wel mogelijk), waarbij de voorkant van het huisje open is. Zo ga je een 'vogelhuisje pimpen' die te gebruiken is als opberger voor bv. een plantje of knuffel? Of je schroeft er haakjes in en dan heb je een sleutelhuisje of je maakt er een kapstokje van voor de badjas van je zoon of voor in de hal Je gaat in ieder geval aan de slag met verf, decoupage, stofjes, zeil, knopen, hout, takjes, schoolbordverf, lintjes en noem maar verder op! En het eindresultaat? Dat is echt verbluffend leuk, hip en origineel!  


Wil je trouwens liever een melkkrukje pimpen? Dan kan dit natuurlijk ook! Een eyecatcher voor in de tuin, woonkamer, keuken of babykamer! Je kunt je echt niet voorstellen, hoe leuk het eindresultaat van het melkkrukje pimpen wordt! En ook de verschillende technieken, die je gebruikt zijn heel verrassend. Je kunt het krukje met stofjes pimpen, of met zeil en de zitting vullen. Je kunt het deels schilderen en de pootjes weer met decopatchpapier en lijm afwerken. Talloze mogelijkheden, met als eindresultaat een super hip en origineel krukje!  melkkrukje pimpen 30


Kijk in onze galerij voor foto's. En op onze Facebookpagina (betreft een openbare pagina en je hoeft hier geen lid van te zijn) tref je nog meer leuke voorbeelden! Klik hier voor facebook: https://www.facebook.com/pages/Kitsch-en-Koekjes/403623363059117 


De kosten voor deze workshop zijn 24,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: Koffie, thee, fris, sapje, zoete (zoenen, snoepjes, spekjes) en hartig (chips en nootjes) lekkers voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Hier komen dan alleen nog de kosten voor het voorwerp bij en deze kosten zijn 8,00 euro voor zowel het melkkrukje als het vogelhuisje (grootte circa 35 cm hoog). Natuurlijk mag je zelf ook een krukje/ huisje meenemen en de kosten van de workshop worden dan 27,50 euro.

Wil je deze workshop 'opleuken' met wat eten erbij, dan hebben we de volgende mogelijkheden voor je:
- lunch (van een eenvoudige lunch van 4,00 euro p.p. tot een uitgebreide boerenlunch van 8,50 euro p.p.)
- uitgebreide afternoon high tea 17,50 euro p.p.
- healthy high tea (een high tea met heerlijke zoete en hartige hapjes, zonder toegevoegde suikers en zuivel en wanneer mogelijk glutenvrij) 17,50 euro p.p.
- borrelplank met stokbrood en 3 sausjes, kaas & worst, komkommer en gehaktballetjes 3,50 euro p.p. 
- bittergarnituur met 2 sausjes (10 stuks) 3,50 euro


Ben je inmiddels helemaal enthousiast geworden en wil je deze workshop (eventueel met eten erbij) reserveren, of er meer info over ontvangen. Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-42138168 of via het contactformulier op onze site.


melkkrukje pimpen 13melkkrukje pimpen 31melkkrukje pimpen 26melkkrukje pimpen 33

vogelhuisje1

vogelhuisje  9vogelhuisje  20vogelhuisje  10