Tijdschrifthouder maken/ pimpen

tijdschriftenhouder pimpenVoor op de slaapkamer, in je woonkamer of de keuken: Deze tijdschriftenhouder is echt te gek en ook nog eens super origineel! Je krijgt als basis 3 kokers en deze kokers ga je pimpen met stofjes, zeil, decoupage, lint, roosjes, kralen, knopen, enzovoort. De drie kokers worden uiteindelijk boven op elkaar bevestigd en klaar is je eigen gepimpte tijdschriftenhouder!  


Kijk in onze galerij voor foto's. Op onze Facebookpagina (betreft een openbare pagina en je hoeft hier geen lid van te zijn) tref je nog meer leuke voorbeelden! Klik hier voor facebook: https://www.facebook.com/pages/Kitsch-en-Koekjes/403623363059117 


De kosten voor deze workshop zijn 25,00 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: Koffie, thee, fris, sapje, zoete (zoenen, snoepjes, tijdschrifthouder pimpen1spekjes) en hartig (chips en nootjes) lekkers voor op tafel, de kokers en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik.

En wil je trouwens lekker thuis aan de slag, individueel of in groepsverband? Neem dan eens een kijkje in onze online winkel. Daar kun je ook alle materialen aanschaffen om thuis je eigen tijdschriftenhouder te pimpen! Mocht je jezelf nou niet zo creatief achten, dan kun je ook in onze online winkel terecht voor een kant en klaar gepimpte tijdschrifthouder. Wij maken deze dan voor je, helemaal in de kleur en stijl die jij wenst!