Tas (of kussen of keukenschort) pimpen

tas pimpen 2Ben jij een tassengek, maar kan je geen tas vinden die helemaal naar jouw smaak is? Of ben jij een kookgek en wil je een schort maken, waarmee je hip achter de potten en pannen kunt staan? Of zoek je een leuk kussen voor in huis, maar wil je eens een keer iets anders of geks? Dan is deze workshop echt helemaal iets voor jou! Met naald & draad, kant, lint, stofjes, kralen, vilt, enzovoort, ga je aan de slag om een unieke tas, kussen of keukenschort geheel in een eigen stijl te pimpen!  


Kijk in onze galerij voor foto's. En op onze Facebookpagina (betreft een openbare pagina en je hoeft hier geen lid van te zijn) tref je nog meer leuke voorbeelden! Klik hier voor facebook: https://www.facebook.com/pages/Kitsch-en-Koekjes/403623363059117  


De kosten voor deze workshop zijn 24,50 euro p.p. (duur 3,5 uur) en dit is 'all in' en houdt in: Koffie, thee, fris, sapje, zoete (zoenen, snoepjes, keukenschort pimpen 3spekjes) en hartig (chips en nootjes) lekkers voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Hier komen dan alleen nog de kosten voor het voorwerp bij en deze kosten varieëren van 5,50 tot 8,00 euro. Natuurlijk mag je zelf ook een voorwerp meenemen en de kosten van de workshop worden dan 27,50.


Wil je deze workshop 'opleuken' met wat eten erbij, dan hebben we de volgende mogelijkheden voor je:

- lunch (van een eenvoudige lunch van 4,00 euro p.p. tot een uitgebreide boerenlunch van 8,50 euro p.p.)
- uitgebreide afternoon high tea 17,50 euro p.p.
- healthy high tea (een high tea met heerlijke zoete en hartige hapjes, zonder toegevoegde suikers en zuivel en wanneer mogelijk glutenvrij) 17,50 euro p.p.
- borrelplank met stokbrood en 3 sausjes, kaas & worst, komkommer en gehaktballetjes 3,50 euro p.p. 
- bittergarnituur met 2 sausjes (10 stuks) 3,50 euro


Ben je inmiddels helemaal enthousiast geworden en wil je deze workshop (eventueel met eten erbij) reserveren, of er meer info over ontvangen. Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-42138168 of via het contactformulier op onze site.kussen pimpen 1tas pimpen 39