Tas (of kussen of keukenschort) pimpen

tas pimpen 2Ben jij een tassengek, maar kan je geen tas vinden die helemaal naar jouw smaak is? Of ben jij een kookgek en wil je een schort maken, waarmee je hip achter de potten en pannen kunt staan? Of zoek je een leuk kussen voor in huis, maar wil je eens een keer iets anders of geks? Dan is deze workshop echt helemaal iets voor jou! Met naald & draad, kant, lint, stofjes, kralen, vilt, enzovoort, ga je aan de slag om een unieke tas, kussen of keukenschort geheel in een eigen stijl te pimpen!  


Kijk in onze galerij voor foto's. En op onze Facebookpagina (betreft een openbare pagina en je hoeft hier geen lid van te zijn) tref je nog meer leuke voorbeelden! Klik hier voor facebook: https://www.facebook.com/pages/Kitsch-en-Koekjes/403623363059117  


De kosten voor deze workshop zijn 24,50 euro p.p. (duur 3,5 uur) en dit is 'all in' en houdt in: Koffie, thee, fris, sapje, zoete (zoenen, snoepjes, keukenschort pimpen 3spekjes) en hartig (chips en nootjes) lekkers voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Hier komen dan alleen nog de kosten voor het voorwerp bij en deze kosten varieëren van 5,50 tot 8,00 euro. Natuurlijk mag je zelf ook een voorwerp meenemen en de kosten van de workshop worden dan 27,50. Wil je bovenstaande graag combineren met een high tea of lunch, dan is dat ook mogelijk bij ons. Je kunt dit dan aangeven bij je reservering.

En wil je trouwens lekker thuis aan de slag, individueel of in groepsverband? Neem dan eens een kijkje in onze online winkel. Daar kun je ook alle materialen aanschaffen om thuis je eigen tas te pimpen! Mocht je jezelf nou niet zo creatief achten, dan kun je ook in onze online winkel terecht voor een kant en klaar gepimpte tas. Wij maken dan een tas voor je, helemaal in de kleur en stijl die jij wenst!


kussen pimpen 1tas pimpen 39