Slippers pimpen

slippers pimpen 1Als de zon voorzichtig begint te schijnen, dan krijgt iedereen weer zin in de zomer. En als je aan de zomer denkt, dan denk je aan je slippers die weer uit de kast kunnen! Bij deze workshop krijg je een paar slippers die je met kralen, knopen, lintjes, stofjes, kant, roosjes, enzovoort helemaal naar eigen smaak, kleur en stijl gaat pimpen. En aan het einde van de workshop ga je naar huis met een paar slippers, waarmee je in de zomer heerlijk rond kunt flaneren!


Kijk in onze galerij voor foto's. En op onze Facebookpagina (betreft een openbare pagina en je hoeft hier geen lid van te zijn) tref je nog meer leuke voorbeelden! Klik hier voor facebook: https://www.facebook.com/pages/Kitsch-en-Koekjes/403623363059117  


De kosten voor deze workshop zijn 27,50 euro p.p. (duur 2,5 uur) en dit is 'all in' en houdt in: koffie, thee, fris, sapje, zoete (zoenen, snoepjes, spekjes) en hartig (chips en nootjes) lekkers voor op tafel, een paar slippers en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik.

Wil je deze workshop 'opleuken' met wat eten erbij, dan hebben we de volgende mogelijkheden voor je:
- lunch (van een eenvoudige lunch van 4,00 euro p.p. tot een uitgebreide boerenlunch van 8,50 euro p.p.)
- uitgebreide afternoon high tea 17,50 euro p.p.
- healthy high tea (een high tea met heerlijke zoete en hartige hapjes, zonder toegevoegde suikers en zuivel en wanneer mogelijk glutenvrij) 17,50 euro p.p.
- borrelplank met stokbrood en 3 sausjes, kaas & worst, komkommer en gehaktballetjes 3,50 euro p.p. 
- bittergarnituur met 2 sausjes (10 stuks) 3,50 euro


Ben je inmiddels helemaal enthousiast geworden en wil je deze workshop (eventueel met eten erbij) reserveren, of er meer info over ontvangen. Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-42138168 of via het contactformulier op onze site.

slippers pimpen 6slippers pimpen 5slippers pimpen 2

slippers pimpen 3