Slippers pimpen

slippers pimpen 1Als de zon voorzichtig begint te schijnen, dan krijgt iedereen weer zin in de zomer. En als je aan de zomer denkt, dan denk je aan je slippers die weer uit de kast kunnen! Bij deze workshop krijg je een paar slippers die je met kralen, knopen, lintjes, stofjes, kant, roosjes, enzovoort helemaal naar eigen smaak, kleur en stijl gaat pimpen. En aan het einde van de workshop ga je naar huis met een paar slippers, waarmee je in de zomer heerlijk rond kunt flaneren!


Kijk in onze galerij voor foto's. En op onze Facebookpagina (betreft een openbare pagina en je hoeft hier geen lid van te zijn) tref je nog meer leuke voorbeelden! Klik hier voor facebook: https://www.facebook.com/pages/Kitsch-en-Koekjes/403623363059117  


De kosten voor deze workshop zijn 27,50 euro p.p. (duur 2,5 uur) en dit is 'all in' en houdt in: koffie, thee, fris, sapje, zoete (zoenen, snoepjes, spekjes) en hartig (chips en nootjes) lekkers voor op tafel, een paar slippers en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik.
 
 slippers pimpen 6slippers pimpen 5slippers pimpen 2

slippers pimpen 3