Schilderen (met materialen)

schilderen 2Weer terug van weggeweest, omdat wij vinden dat je met een workshop schilderen met materialen echt iets heel aparts en moois voor in je huis kunt maken! Of het nu voor je woon/ slaapkamer, de keuken of de kinderkamer is: Je hebt aan het einde van de workshop een super leuk en origineel eindresultaat! Bij deze workshop ga je niet alleen aan de slag met verf, maar ook met de diverse materialen als karton, bloemen, knoopen, piepschuimballen, pareltjes, lint, wol, schelpjes, stof, behang, enzovoort. Met deze materialen geef je je schilderij net dat beetje extra en originaliteit!


Kijk in onze galerij voor foto's. En op onze Facebookpagina (betreft een openbare pagina en je hoeft hier geen lid van te zijn) tref je nog veel meer leuke voorbeelden! Klik hier voor facebook: https://www.facebook.com/pages/Kitsch-en-Koekjes/403623363059117


De kosten voor deze workshop zijn 24,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: Koffie, thee, fris, sapje, zoete (zoenen, snoepjes, spekjes) en hartig (chips en nootjes) lekkers voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Hier komen dan alleen nog de kosten voor doek bij en deze kosten varieëren van 5,50 (kleinste formaat) tot 15,00 euro (grootste formaat). Natuurlijk mag je zelf ook een doek meenemen en de kosten van de workshop worden dan 27,50 euro.

Wil je deze workshop 'opleuken' met wat eten erbij, dan hebben we de volgende mogelijkheden voor je:
- lunch (van een eenvoudige lunch van 4,00 euro p.p. tot een uitgebreide boerenlunch van 8,50 euro p.p.)
- uitgebreide afternoon high tea 17,50 euro p.p.
- healthy high tea (een high tea met heerlijke zoete en hartige hapjes, zonder toegevoegde suikers en zuivel en wanneer mogelijk glutenvrij) 17,50 euro p.p.
- borrelplank met stokbrood en 3 sausjes, kaas & worst, komkommer en gehaktballetjes 3,50 euro p.p. 
- bittergarnituur met 2 sausjes (10 stuks) 3,50 euro


Ben je inmiddels helemaal enthousiast geworden en wil je deze workshop (eventueel met eten erbij) reserveren, of er meer info over ontvangen. Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-42138168 of via het contactformulier op onze site.

schilderen 24schilderen 28schilderen 21schilderen 29