Letters pimpen

letters pimpen 11Wil jij je keuken of woon/slaapkamer opleuken, dan kun je ze na deze workshop decoreren met gepimpte letters van hout of papier maché (bv. coffee, tea, home, lief, enzovoort). Of de kamer van je kindje opvrolijken met zijn/ haar naam op de muur of deur?

Bij ons kun je vanaf nu letters van hout en papier maché (3D letters) bestellen en deze bij ons geheel naar eigen smaak en kleur gaan pimpen. Dit kan met verf, stofjes, zeil, decoupage, lintjes, knopen... Eigenlijk gewoon teveel leuke dingen en technieken die je kunt gebruiken om op te noemen!


Kijk in onze galerij voor foto's. En op onze Facebookpagina (betreft een openbare pagina en je hoeft hier geen lid van te zijn) tref je nog veel meer leuke voorbeelden! Klik hier voor facebook: https://www.facebook.com/pages/Kitsch-en-Koekjes/403623363059117 

En wil je lekker thuis aan de slag, individueel of in groepsverband? Neem dan eens een kijkje in onze online winkel. Daar kun je ook alle materialen aanschaffen om thuis je eigen letters te gaan pimpen! Mocht je jezelf nou niet zo creatief achten, dan kun je ook in onze online winkel terecht voor kant en klare gepimpte letters. Wij maken dan letters voor je, helemaal in de kleur en stijl die jij wenst!


De kosten voor deze workshop zijn 22,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: Koffie, thee, fris, sapje, zoete (zoenen, snoepjes, letters pimpen 6spekjes) en hartig (chips en nootjes) lekkers voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Hier komen dan alleen nog de kosten voor de letters/ cijfers bij en deze kosten gaan vanaf 1,50 euro per stuk. Natuurlijk mag je zelf ook letters/ cijfers meenemen en de kosten van de workshop worden dan 27,50 euro. 

letters pimpen 12Letters pimpen 1

houten letters