Armbanden maken (Ibiza en knopen stijl)

knopenarmbandDe workshop spreekt voor zich! Met diverse verschillende knopen, kralen en bedels ga je op elastiek, leer en sieradenkoord verschillende armbanden ontwerpen. Helemaal naar eigen kleur, smaak en invulling.

We gebruiken hierbij verschillende technieken, zodat je aan het einde kunt pronken met een armband, die echt helemaal door jezelf gemaakt en gepimpt is! Alles kan en alles mag en aan het einde ga je in ieder geval weg met zo'n 3 eigen gemaakte armbanden. 

armbanden


Kijk in onze galerij voor foto's. Op onze Facebookpagina (betreft een openbare pagina en je hoeft hier geen lid van te zijn) tref je nog meer leuke voorbeelden! Klik hier voor facebook: https://www.facebook.com/pages/Kitsch-en-Koekjes/403623363059117 

De kosten van deze workshop zijn 30,00 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: onbeperkt koffie, thee en fris/ sap, zoet lekkers bij ontvangst en wat te knabbelen voor tussendoor en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Let op, deze workshop is al vanaf 2 personen te boeken!

 armbanden 1

armbanden1