Klompen pimpen

Wil je een origineel naambordje maken voor bij je deur? Een hip item pimpen met een naam erop en een knuffeltje erin voor op de kinderkamer? Of eigen gepimpte klompen beschilderen om deze vervolgens te dragen? Nee, klompen schilderen is echt niet suf en juist super leuk om te doen! Helemaal als je het klompen pimpen 5uiteindelijke resultaat in handen hebt.  


Je kunt bij deze workshop kiezen voor het maken van één klomp of een set van 2 en met verf, 3D verf, lintjes, kralen, stofjes, decopatch, vilt, enzovoort, ga je helemaal los op je klomp!  

In onze webwinkel kun je ook terecht voor onze klompen en alle hobbymaterialen. Je kunt in plaats van een workshop ook alle materialen aanschaffen, zodat je individueel of in groepsverband op een locatie naar keus aan de slag te gaan! 

Kijk in onze galerij voor foto's of op onze Facebookpagina (betreft een openbare pagina en je hoeft hier geen lid van te zijn) voor nog meer leuke voorbeelden! Klik dan op deze link: https://www.facebook.com/pages/Kitsch-en-Koekjes/403623363059117 


De kosten voor deze workshop zijn 24,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: Koffie, thee, fris, sapje, zoete en hartig lekkers voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Hier komen dan alleen nog de kosten voor het voorwerp bij en deze kosten varieëren van 5,50 euro tot 13,00 euro (twee klompen). Natuurlijk mag je zelf ook klompen meenemen en de kosten van de workshop worden dan 27,50 euro.

Wil je deze workshop 'opleuken' met wat eten erbij, dan hebben we de volgende mogelijkheden voor je:
- lunch (van een eenvoudige lunch van 4,00 euro p.p. tot een uitgebreide boerenlunch van 8,50 euro p.p.)
- uitgebreide afternoon high tea 17,50 euro p.p.
- healthy high tea (een high tea met heerlijke zoete en hartige hapjes, zonder toegevoegde suikers en zuivel en wanneer mogelijk glutenvrij) 17,50 euro p.p.
- borrelplank met stokbrood en 3 sausjes, kaas & worst, komkommer en gehaktballetjes 3,50 euro p.p. 
- bittergarnituur met 2 sausjes (10 stuks) 3,50 euro


Ben je inmiddels helemaal enthousiast geworden en wil je deze workshop (eventueel met eten erbij) reserveren, of er meer info over ontvangen. Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-42138168 of via het contactformulier op onze site.klompen pimpen 1klompen pimpen 4klompen pimpen 3