Klompen pimpen

Wil je een origineel naambordje maken voor bij je deur? Een hip item pimpen met een naam erop en een knuffeltje erin voor op de kinderkamer? Of eigen gepimpte klompen beschilderen om deze vervolgens te dragen? Nee, klompen schilderen is echt niet suf en juist super leuk om te doen! Helemaal als je het klompen pimpen 5uiteindelijke resultaat in handen hebt.  


Je kunt bij deze workshop kiezen voor het maken van één klomp of een set van 2 en met verf, 3D verf, lintjes, kralen, stofjes, decopatch, vilt, enzovoort, ga je helemaal los op je klomp!  

In onze webwinkel kun je ook terecht voor onze klompen en alle hobbymaterialen. Je kunt in plaats van een workshop ook alle materialen aanschaffen, zodat je individueel of in groepsverband op een locatie naar keus aan de slag te gaan! 

Kijk in onze galerij voor foto's of op onze Facebookpagina (betreft een openbare pagina en je hoeft hier geen lid van te zijn) voor nog meer leuke voorbeelden! Klik dan op deze link: https://www.facebook.com/pages/Kitsch-en-Koekjes/403623363059117 of www.kitschenkoekjes.hyves.nl  


De kosten voor deze workshop zijn 24,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: Koffie, thee, fris, sapje, zoete en hartig lekkers voor op tafel en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik. Hier komen dan alleen nog de kosten voor het voorwerp bij en deze kosten varieëren van 5,50 euro tot 13,00 euro (twee klompen). Natuurlijk mag je zelf ook klompen meenemen en de kosten van de workshop worden dan 27,50 euro. Wil je er een lunch of uitgebreide high tea bij boeken, dan is dat natuurlijk mogelijk. Geef dit dan even bij je reservering aan.
klompen pimpen 1klompen pimpen 4klompen pimpen 3