Glamourworkshop Be Happy with Yourself (visagie, creatief en fotoshoot ineen!)

glamourIn deze 3 uur durende workshop zal een professioneel visagist je nog mooier maken dan je al bent en wordt je daarna uitgebreid op de foto gezet! Niet als model of glamour artiest. Nee gewoon als jezelf... Omdat wij van Kitsch en Koekjes vinden, dat er vaker gezegd mag worden: Ik mag er zijn!  


Tijdens deze workshop wordt iedereen opgemaakt door een visagiste en tijdens het opmaken kun je bij haar terecht voor eventueel advies qua make-up keuze en kleur. In de tussentijd hoeft niemand zich te vervelen, want je kunt in haar salon terecht om bij jezelf of bij een ander de haren te doen. Verder kun je ook nog creatief aan de slag in de vorm van het pimpen van een fotoalbum, waar je later alle foto's als aandenken aan de dag in kunt doen! Bij deze workshop serveren we ook nog extra hapjes voor tussendoor (stokbrood met kruidenboter en knoflooksaus, kaasje, olijven en gehaktballetjes) en schenken we er een wijntje bij.  


Als iedereen in de make-up is geweest beginnen we met de fotoshoot en hierbij wordt iedereen meerdere keren individueel en in verschillende poses (en met verschillende achtergronden en eventuele accessoires) gefotografeerd. Afsluitend volgt er natuurlijk een leuke groepsfoto. De foto's worden achteraf allemaal bewerkt (kleur, zwart/wit, zwart/wit met kleuraccent, retro) en deze krijgt iedereen uiterlijk binnen 2 weken digitaal toegestuurd, zonder extra kosten!      

Kijk in onze galerij voor foto's of op onze Facebookpagina (betreft een openbare pagina en je hoeft hier geen lid van te zijn) voor nog meer leuke voorbeelden! Klik dan op deze link: https://www.facebook.com/pages/Kitsch-en-Koekjes/403623363059117 

Wil je de workshop uitbreiden met een luch of een uitgebreide high tea, dan is dat natuurlijk mogelijk! Geef dit dan even bij je reservering aan.

De kosten voor deze workshop zijn 44,50 euro p.p. (duur 3 uur) en dit is 'all in' en houdt in: Koffie, thee, fris, sapje, zoet en hartig lekkers voor op tafel en natuurlijk al hetgeen we bovenstaand al vermeld hebben. Mocht je een fotoshoot willen doen, zonder de visagiste erbij maar wel met het fotoalbum en de extra hapjes en drankjes, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. De kosten zijn dan 29,50 euro p.p. 'all in' En wil je echt alleen voor de fotoshoot komen (dus zonder visagiste en extra hapjes, maar wel met fotoalbum pimpen erbij), dan zijn de kosten 27,50 euro p.p. 'all in'.

Wil je deze workshop 'opleuken' met wat eten erbij, dan hebben we de volgende mogelijkheden voor je:
- lunch (van een eenvoudige lunch van 4,00 euro p.p. tot een uitgebreide boerenlunch van 8,50 euro p.p.)
- uitgebreide afternoon high tea 17,50 euro p.p.
- healthy high tea (een high tea met heerlijke zoete en hartige hapjes, zonder toegevoegde suikers en zuivel en wanneer mogelijk glutenvrij) 17,50 euro p.p.
- borrelplank met stokbrood en 3 sausjes, kaas & worst, komkommer en gehaktballetjes 3,50 euro p.p. 
- bittergarnituur met 2 sausjes (10 stuks) 3,50 euro


Ben je inmiddels helemaal enthousiast geworden en wil je deze workshop (eventueel met eten erbij) reserveren, of er meer info over ontvangen. Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-42138168 of via het contactformulier op onze site.glamour1Glamourparty Kitsch en Koekjes 65glamour2Fotoshoot Kitsch en Koekjes 73