Webshop

Welkom in de online hobbywinkel van Kitsch & Koekjes!

Sinds 2008 geven wij diverse workshops en kinderfeestjes vanuit een eigen locatie. Dit doen wij met veel enthousiasme en hopen dit nog heel lang te mogen blijven doen!
Echter merken wij bij onze klanten dat er ook een grote behoefte is, om thuis verder creatief door te gaan. Er zijn ook zoveel leuke trends op creatief gebied!

Daarbij is het ook een leuk idee om tijdens een vrijgezellendag, familiefeest, kinderfeestje, personeelsuitje, op een eigen locatie zelf creatief aan de slag te gaan. Je kunt dan met een laag budget een hoog en origineel resultaat bereiken.

Daarom hebben wij besloten om alles wat wij bieden met onze workshops en kinderfeestjes, te gaan vertalen naar een online hobbywinkel! Waarbij je je bestelling thuis kunt laten bezorgen, maar deze ook op 6 dagen in de week in ons pand in Oldenzaal op kunt komen halen!

Alles wat wij doen en aanbieden, is nu ook via onze online hobbywinkel verkrijgbaar. Van cadeau artikel, tot zelf doe pakketten tot gepimpte items... Alles is mogelijk!

En heb je specifieke wensen of ben je op zoek naar iets, wat niet in onze webwinkel staat? Neem dan even telefonisch contact met ons op. Wij kopen namelijk via een groothandel uit Amerika in, waarbij we een keuze hebben uit wel 10.000 originele producten. Helaas kunnen we dit allemaal niet vermelden in onze webwinkel, maar kunnen we e.e.a. wel op maat en wens voor jullie inkopen. 

Neem snel een kijkje in onze online hobbywinkel door te klikken op onderstaande afbeelding.

WS