Kinderfeestjes en Knutselpakketten

Ook de kids kunnen bij ons terecht (van maandag tot en met zaterdag) voor een supergezellige party! Onze feestjes duren 2,5 uur en we hanteren een minimum van 8 kinderen. Alle feestjes zijn 'all in' en dat houdt in: onbeperkt drinken, zakje chips, grote suikerwafel/koek, snoepjes en natuurlijk al (en veel keus in) het materiaalgebruik!

Ben je trouwens met minder dan 8 kinderen, dan is het misschien een idee om zelf (of een ander gezinslid, vriendin, oma, enz.) mee te doen. Dit wordt steeds vaker gedaan en is dus heel normaal.

Verder worden de feestjes ook vaak gevierd door 2 of meer jarige kinderen. Zo kun je voor ons 'all in' feestje gaan, maar de kosten gezamelijk delen. Geen probleem, alles is mogelijk bij ons!

De kosten voor onze feestjes zijn 13,95 euro p.p. 'all in', zoals hierboven beschreven. Je kunt dit feestje uitbreiden met het volgende:
- 1 x broodje knakworst: kosten 15,00 euro p.p. 'all in'
- 2 x broodje knakworst: kosten 15,95 p.p. 'all in'
- patat met 2 knakworstjes: 15,95 p.p. 'all in'
- patat met 1 broodje knakworst: 16,95 p.p. 'all in'
- patatjes met kroket/ frikandel: kosten 17,50 euro p.p. 'all in'

Tevens werken we sinds kort ook samen met diverse bedrijven in Oldenzaal en Enschede en kun je je feestje ook met een heerlijke zoete lekkernij van deze bedrijven uitbreiden. De mogelijkheden staan onderaan deze pagina vermeld, bij ons nieuwe aanbod aan KNUTSELPAKKETTEN!


We bieden de volgende feestjes aan:

 • EigenWijzer: In deze leuke workshop gaan de kinderen aan de slag met 3 houten borden. Elk bord wordt geschilderd en voorzien van een eigen bedachte tekst. Met deze 3 borden maakt iedereen uiteindelijk zijn of haar Eigen Wijzer! De tekstborden worden bevestigd op een paal van 65 cm hoog. Leuk voor zowel meiden als jongens! Kosten: 13,95 p.p. (all in). Eventueel uit te breiden met een broodje knakworst of patatjes (zie hier boven voor meer info).
 • Handlettering voor kids: Tijdens deze workshop, gaan de kids van een mooie spreuk/ tekst een mini poster of schilderijtje maken. Eerst begin je met papier en Handlettering2potlood om de techniek goed onder de knie te krijgen, waarna je vervolgens je poster of schilderij gaat maken. Leuk voor jongens en meiden! Kosten: 13,95 p.p. (all in). Eventueel uit te breiden met een broodje knakworst of patatjes (zie hier boven voor meer info).
 • Het glamourfeestje: Iedereen wordt opgemaakt en de haren worden ingevlochten, opgestoken en/of iets gekruld. Tussendoor kan iedereen kinder2een fotoalbum of notitieboek pimpen, zodat er ook nog een extra hele leuke creatieve activiteit voor de kinderen bij zit! Afsluitend volgt er een uitgebreide individuele fotoshoot en wordt er uiteraard een leuke groepsfoto gemaakt. Álle foto's worden ook nog bewerkt (kleur, zwart/wit, zwart/wit kleuraccent, retro) en deze krijgen jullie achteraf kosteloos digitaal toegestuurd. Kosten: 13,95 p.p. (all in). Eventueel uit te breiden met een broodje knakworst of patatjes (zie hierboven voor meer info).
 • Armbanden maken + sieradendoosje pimpen: Bij deze leuke activiteit, gaan de kids aan de slag met diverse kralen, leertjes, armbandjes makenkoord, knoopjes, enzovoort, om hiermee een serie armbandjes te maken, geheel in eigen stijl en kleur. En ook ligt er materiaal om een leuk setje oorbellen te maken of een bijpassend kettinkje erbij. Als de sieraden gemaakt zijn, kunnen de kinderen daarna ook nog aan de slag met kwast en verf, lint en overige accessoires, om hiermee een sieradendoosje te pimpen. Zo kunnen de gemaakte sieraden direct mooi meegenomen worden, wat een feest! Kosten: 13,95 euro p.p. (all in). Eventueel uit te breiden met een broodje knakworst of patatjes erbij (zie hier boven voor meer info).
 • Houten krukje/ bijzettafeltje pimpenDe trend van nu en zo enorm leuk om te doen: een ouderwets krukje pimpen in een eigen en nieuwerwetse stijl! Je gaat met melkkrukje collageverf, decoupagelijm en papier, lintjes, zeil, stof, enzovoort aan de slag om uiteindelijk met een eigen krukje/ bijzettafeltje naar huis te gaan! Kosten: 13,95 p.p. (all in). Eventueel uit te breiden met een broodje knakworst of patatjes (zie hierboven voor meer info).
 • Vrolijk Schilderen: Bij deze workshop ga je aan de slag met kwast en verf, om hiermee een super leuk en vrolijk schilderij te maken. Tevens kun je ook gebruik makenvrolijk schilderen van diverse materialen, zoals bloemetjes, glitters, schelpjes, enzovoort, om zo je eigen schilderij nog meer naar eigen smaak en stijl te creeëren! Kosten: 13,95 p.p. (all in). Eventueel uit te breiden met een broodje knakworst of patatjes erbij (zie hier boven voor meer info).
 • Steigerhouten wandbord pimpen: Superleuk om een trendy steigerhouten wandbord te maken voor op bijvoorbeeld de slaapkamer!De kinderen  gaan de borden steigerhouten wandbord 1schuren en schilderen in een kleur naar keus. Daarna kunnen ze er een leuke tekst op zetten, maar ook kunnen ze met diverse materialen aan de slag (zoals spijkertjes, haakjes, houten accessoires, lint, kant, jute, enz.), zodat ze een bord gaan maken wat niet alleen voor de sier is, maar ook functioneel kan zijn als kapstokje, sieradenopberger, of om er kaarten en foto's op te bewaren. Kosten: 13,95 p.p. (all in). Eventueel uit te breiden met een broodje knakworst of patatjes (zie hierboven voor meer info).
 • Taarten decoreren: Alle kinderen krijgen een biscuittaart van circa 15 cm doorsnee en 7 cm hoog. De kinderen gaan alles zelf doen en beginnen met de taart de snijden en te vullen. Daarna gaan ze de taart bekleden met fondant entaart daarna kunnen ze helemaal 'los gaan' met het decoreren van de taart met behulp van diverse applicaties en hulpstukken. Ook dit feestje is 'all in' zoals helemaal bovenaan beschreven echter liggen de kosten iets hoger dan bij de overige feestjes. Kosten: 16,95 p.p. (all in). Eventueel uit te breiden met een broodje knakworst (17,50 euro p.p. all in) of patatjes (20,50 euro p.p. All in).
 • Graffiti kinderfeestje: Dit feestje wordt voor ons verzorgd door een echte graffiti specialist! Prijs 23,95 p.p. (op maandag en dinsdag zijn de kosten 19,50 euro p.p.) 
 • Mozaieken: Vooraf wordt er een keuze gemaakt uit een houten spiegel, grote fotolijst, vlinder of sieradendoosje. Tijdens de workshop gaan alle kidsmozaieken een eigen ontwerp maken met een daarbij behorend kleurenpalet. Daarna mogen de kids eventueel zelf de tegels kapot slaan en met deze kapot geslagen stukjes tegel, maken ze vervolgens een eigen mozaïekkunstwerk, helemaal naar eigen stijl en kleur! Kosten: 13,95 p.p. (all in). Eventueel uit te breiden met een broodje knakworst of patatjes (zie hierboven voor meer info).
 • Vogelhuisje pimpen: Iedereen krijgt een vogelhuisje met puntdak en deze gaan ze met verf, decopatch en zeil helemaal naar eigenvogelhuisje3 smaak en kleur pimpen. Het huisje heeft een open voorkant, zodat deze gebruikt kan worden als opberger voor bv. een knuffel, fotolijstje, boekjes, muziekdoosje, enzovoort! Kosten: 13,95 p.p. (all in). Eventueel uit te breiden met een broodje knakworst of patatjes (zie hierboven voor meer info).
 • Nachtlampje pimpen: Iedereen krijgt een kunststof lampje (kap met voet) en deze wordt met decopatch, stofjes en/ of behang lampjes4beplakt. Daarna kan de lamp nog met roosjes, lintjes, kralen, vilten letters, enzovoort gepimpt worden. Kosten: 13,95 p.p. (all in). Eventueel uit te breiden met een broodje knakworst of patatjes (zie hierboven voor meer info).
 • Porselein schilderen: Met kwast en een speciale porseleinverf porselein 90in diverse knallende kleuren, ga je bij dit feestje aan de slag. Je kunt kiezen uit een ontbijtset (bord, schaal en beker), theepotje of etagere. Kosten: 13,95 p.p. (all in). Eventueel uit te breiden met een broodje knakworst of patatjes (zie hierboven voor meer info).
 • Memobord maken: Bij dit feestje ga je van diverse stofjes, roosjes, en lintjes een eigenmemobord pimpen 72 memobord ontwerpen en maken. Het memobord kun je later ophangen op je kamer met leuke foto's en kaartjes erachter of gebruiken als knipjesbord. Kosten: 13,95 p.p. (all in). Eventueel uit te breiden met een broodje knakworst of patatjes (zie hierboven voor meer info).
 • Kussen pimpen: Iedereen krijgt een kussen in één kleur en deze wordt met de hand en naald en draad gepimpt. De kinderen kunnen het kussen pimpen met hun naam, een leuke afbeelding (bv. een hart), lintjes, roosjes, enzovoort. Let op: dit feestje is alleen geschikt voor kinderen, die met naald en draad kunnen werken. Kosten: 13,95 p.p. (all in). Eventueel uit te breiden met een broodje knakworst of patatjes (zie hierboven voor meer info).
 • Tasjes pimpen: Iedereen krijgt een tas (A4 formaat) met flap. Er wordt eerst een leuk zeiltje uitgezocht en deze wordt ter grootte van detasjes2 flap uitgeknipt. Met deze basis gaan ze aan de slag en wordt deze met de hand en naald en draad gepimpt. De kinderen kunnen verder het tasje pimpen met hun naam, een leuke afbeelding, lintjes, roosjes, enzovoort. Let op: Mochten de kinderen niet met naald en draad overweg kunnen, dan kan er e.e.a. gelijmd worden! Kosten: 13,95 p.p. (all in). Eventueel uit te breiden met een broodje knakworst of patatjes (zie hierboven voor meer info).
 • Letters pimpen: Je kunt bij dit feestje kiezen voor je naam (bv. Sophie) of een woord (bv. dreams of love) en deze krijg je dan in houten letters van circa 20 cm. Dezeletters2 letters ga je vervolgens pimpen met decoupage, stof en zeil en kun je afsluitend verder opleuken met lintjes, roosjes, kralen, knopen, enzvoort. Kosten: 13,95 p.p. (all in). Eventueel uit te breiden met een broodje knakworst of patatjes (zie hierboven voor meer info).


Kijk op onze Facebookpagina Kitsch en Koekjes kinderfeestjes voor nog veel meer voorbeelden!KNUTSELPAKKETTEN

Wil je graag thuis je kinderfeestje vieren? Of je feestje wel vieren in ons pand, maar hoeft er geen begeleiding bij? Dan zijn onze knutselpakketjes helemaal iets voor jou!

Voor dit kinderfeestje is er keuze tussen verschillende pakketten waarmee je kunt knutselen! De pakketten variëren in prijzen en kunnen ook gecombineerd worden!

Zie de foto's hieronder voor prijzen en meer informatie.

1. Schilderen met materiaal: Kosten 9,50 euro per pakket 'all in'.
hobbypakket ballerinas schilderen

 

 

 

Hobbypakket Robot timmeren: kosten 8,50 per pakket 'all in'

hobbypakket robot timmeren

3. Hobbypakket spiegel of cupcake mozaïeken: Kosten 10,00 euro per pakket 'all in'
hobbypakket cupcake of spiegel mozaieken


4. Hobbypakket dromenvanger maken: kosten 8,50 euro per pakket 'all in'
hobbypakket dromenvanger maken

5. Hobbypakket etagère beschilderen: kosten 3-laags 12,50 en 2-laags 10,00 euro per pakket 'all in'
hobbypakket etagere schilderen

6. Hobbypakket feestslinger maken: kosten 7,50 euro p.p. per pakket 'all in'
hobbypakket feestslinger maken

7. Hobbypakket Handletteren op canvasdoek (30 x 40 cm): kosten 7,50 euro per pakket 'all in'
hobbypakket handlettering

8. Hobbypakket Ibizatasje pimpen: kosten 17,50 euro per pakket 'all in'
hobbypakket ibizatasje pimpen

Hobbypakket krukje mozaïeken of pimpen: kosten 10,00 euro per pakket 'all in'
hobbypakket krukje mozaieken

Hobbypakket lampje pimpen: Kosten 10,00 euro per pakket 'all in'
hobbypakket lampje pimpen

Hobbypakket letters pimpen: kosten 8,50 euro per pakket 'all in'
hobbypakket letters pimpen

Hobbypakket armbanden maken + sieradendoosje pimpen: Kosten 8,50 euro per pakket 'all in'
hobbypakket sieraden maken sieradendoosje

Hobbypakket kaartjes-, foto-, sieradenbord maken van steigerhout: kosten 8,50 euro per pakket 'all in'
hobbypakket steigerhouten wandbord

Hobbypakket vogelhuisje (als opberger) pimpen: kosten 11,50 euro per pakket 'all in'
hobbypakket vogelhuisje pimpen

Hobbypakket hippe wegwijspaal maken: kosten 9,50 euro per pakket 'all in'
hobbypakket wegwijspaal makenUITBREIDING LEKKERS

Tijdens het knutselen is er natuurlijk altijd ruimte voor het nodige lekkers! Ook hiervoor zijn verschillende mogelijkheden zodat elk feestje uniek samengesteld kan worden! 

Met welk lekkers kun je je feestje uitbreiden:

-
Eigen shake versieren: krijg je eigen shake, snoepjes en donut en maak de allermooiste shake. (4.95 euro p.p.)

- Versier je cupcake: Dit hoeven we niet uit te leggen. Versier je cupcakes en opeten maar! (2.00 euro p.p.)

- Vintage high-tea voor kids: een vintage high tea met onbeperkt thee + diverse zoete en hartige snacks! (10.00 euro p.p.) 

- IJsjes met spikkels: een lekker softijsje op een hoorntje met spikkels (1.50 euro p.p.)

 

 

taarten decoreren 54lampjesteigerhouten wandbord 134graffitimozaiek5tas pimpen 41vogelhuisje3memobord pimpen 72mozaiekensteigerhoutFotoshoot Kitsch en Koekjes 21taarten decoreren 53taartje